Carla Verweij loopbaancoach Tilburg

Welkom op de site van Carla Verweij Loopbaancoach. Sinds 2005 begeleid ik mensen die vastlopen in hun werk.

Dit kan zijn omdat ze het gevoel hebben niet meer op hun plek te zitten, maar niet weten wat ze anders willen en kunnen. Het kan ook zijn dat ze in hun werk tegen bepaalde zaken aanlopen en daar meer vaardigheden in willen of moeten ontwikkelen. Het kan zelfs zo zijn dat hun werk ze dusdanig veel stress geeft, dat ze daardoor niet meer goed functioneren.

Wat ik dus doe is mensen die stagneren in hun persoonlijke groei weer in beweging brengen. Zodat ze weer vertrouwen krijgen in hun kunnen en weer of meer plezier krijgen in hun werk en leven. Ik bied professionele ondersteuning, zowel aan particulieren als in opdracht van bedrijven en organisaties.

Ik geloof erin dat mensen het best tot hun recht komen in werk dat ze leuk vinden, dat een beroep doet op hun kwaliteiten en vaardigheden en waar zij voldoening uit halen. Dit is goed voor de werknemer en ook de werkgever is hierbij gebaat.

Hoewel ieder mens uniek is en dus ook iedere vraag om begeleiding een persoonlijke en op de situatie toegespitste aanpak vraagt en krijgt, heb ik vanuit mijn eigen kwaliteiten en interesses ervoor gekozen me vooral te richten op de volgende basisdiensten:

1. Loopbaanheroriëntatie
2. Individuele coaching
3. Begeleiding bij burnout en stress

Voor meer informatie verwijs ik uw naar de website van: Carla Verweij loopbaancoach loopbaancoach Tilburg