Vacature Chauffeur CE winkeldistributie AH, Tilburg Tilburg


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Consolid
Bedrijfsprofiel: consolid_breda_TLWhats app nummer+31624926817

Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Tilburg

Functieomschrijving:

Het is natuurlijk voor je gevoel heel normaal dat wanneer je boodschappen gaat doen dat de schappen goed gevuld zijn. Maar dit gebeurt natuurlijk niet vanzelf. Jij kan er nu je steentje aan bijdragen!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs met het CE Rijbewijs. Jouw werkdag start vanuit de standplaats in Tilburg. Je start hier de dag met een bak koffie samen met je collega's. Zodra de koffie op is en jij jouw papieren hebt opgehaald ga je aan de slag.

De producten die je gaat afleveren bij de Albert Heijn staan in rolcontainers. Belangrijk is dan ook om deze goed in de wagen te zetten zodat ze niet verschuiven tijdens het rijden. Bij aankomst van het filiaal kan op de ritlijst worden gezien welke rolcontainers de wagen uit moeten. Het voordeel van Albert Heijn is dat je de rolcontainers alleen op de klep van de vrachtwagen hoeft te zetten. Zodra jij deze om laag hebt gedaan, zal het personeel van het filiaal de rolcontainer er af halen en naar binnen rijden. Mee helpen mag natuurlijk altijd!

Zodra de volle containers zijn geleverd bij het filiaal is het belangrijk om na te gaan of er ook lege containers mee terug moeten. Deze kunnen worden ingeklapt en in de oplegger worden gelegd. Jouw eindtijd van je werkdag staat eigenlijk vooraf al vast. Het kan mogelijk een halfuurtje eerder of later zijn, maar je eindtijd zal niet extreem afwijken van de aangegeven tijd. Ideaal dus zodat je het thuisfront kan laten weten hoe laat je thuis bent!

In deze functie kan je alle kanten op. Je kan er voor kiezen om fulltime te werken, maar ook parttime vanaf 1 dag in de week is mogelijk! Zodra jij jouw draai hebt gevonden in dit werk en je functioneert goed dan is de kans aanwezig dat de opdrachtgever je zal overnemen in vaste dienst!

Ben jij de chauffeur die we zoeken? Solliciteer dan nu! Je kan bij ons ook via Whatsapp reageren op de vacature. Ons whatsapp nummer is 06-24926817.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Bruto uurloon €15,36 8,33% vakantiegeld 25 vakantiedagen op basis van 40 uur per week Werken naar wens Gratis nascholing code 95

Sector: Transport, Logistiek

Functie: Chauffeur LZV

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature