Vacature Elektromonteur Zuid Nederland Tilburg


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Vanuit de internationale aardappelhoofdstad Emmeloord bedient onze relatie haar klanten met bewaartechnieken voor agrarische producten. Met hoogwaardige maatwerk-oplossingen en een intensieve proces-begeleiding ontzorgt zij haar klanten volledig.

Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Tilburg

Functieomschrijving:

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Elektromonteur voor in het Zuiden van het land. Ga jij voor ?in één keer goed!? Woon jij in Zeeland of Brabant? Lees dan snel verder en reageer. Heb jij al ervaring in de elektrotechniek en ben je op zoek naar een mooie uitdaging? Dan hebben wij een leuke job voor jou.Je voert elektrische installatiewerkzaamheden uit aan ventilatie- en koelinstallaties, en/of sorteer-, was en transporteerinstallaties. Je signaleert knelpunten en of eventuele storingskansen en draagt voorstellen tot verbetering aan. Je zorgt voor een optimale dienstverlening aan onze klanten. Op termijn kun je als supervisor worden aangewezen om in projectvorm werkzaamheden te begeleiden buiten Nederland. Je hebt affiniteit met de agrarische sector.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een prachtige en uitdagende positie binnen een technische omgeving van productontwikkeling tot levering van machines aan de klant.

Sector: Techniek industrie

Functie: Monteur

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature